Blog

Advent 2014

2014.11.30 16:00

Advent

és a szeretet jegyében elkészítettük a SZIMOBE adventi koszorúját. Meggyújtottuk rajta az első gyertyát mint szívünkben a szeretet lámpását.

 

"Gyújtsd meg szívedben a szeretet lámpását… engedd, hogy fénye kitöltsön Téged, majd betöltse a szobát… s kiragyogva az ablakon beragyogja a szomszédjaid, hogy az ő szívükben is és a világon mindenki szívében fellobbanjon a szeretet lángja… hadd terjedjen a fény, a szeretet fénye, át a szomszédjaidra, onnan a településedre a városokra, Hazánkra, az országokra, majd az egész Világra… öltöztessük Földanyánk a szeretet fényének ragyogó csillámporos ruhájába…hogy hirdesse a szeretet az egész Univerzumban…"

Csík József
Szeretettel várunk mindenkit az elkövetkezendő vasárnapokon 16 órakor a SZIMOBE előtti adventi gyertyagyújtásra

 

Békés Adventi készülődést s Ünnepvárást kívánunk Mindenkinek!

SZIMOBE

 

 

Kemencés Gasztronómiai- és Kulturális Fesztivál

2014.06.09 10:48

Sikeresen lezajlott a Kemencés Gasztronómiai- és Kulturális Fesztivál."Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk, s csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk."

 

Szeretettel:

 

SZIMOBE

 

Képek >>>

 

Önkéntes Expo

2014.05.25 10:44

Sikeresen lezajlott az Önkéntes Expo - FÜZESABONY, Sportcsarnokban."Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk, s csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk."

 

Szeretettel:

 

SZIMOBE

 

Képek >>>

 

Élelmiszercsomag osztás

2014.05.20 17:15

Sikeresen lezajlott az élelmiszercsomagok kiosztása, sokat nevettünk kicsit talán el is fáradtunk, de feledteti velünk a fáradtságot a sok mosolygó arc, akik részesültek a Magyar Élelmiszerbank Egyesület adományából... mert adni jó!"Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk, s csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk."

 

Szeretettel:

 

SZIMOBE és az Önkéntesek

 

Képek >>>

 

Első bejegyzés

2014.05.06 14:40

Ma elindítottuk az új blogunkat. Kérjük kövesse figyelemmel, igyekszünk mindig friss információkat közölni. Az üzenetek nyomon követése RSS csatornán keresztül is lehetséges.